Bir Demet Dua-30

Mp3 indir

Mp4 indir

HD indir

Share

Paylaş

Âlemlerin Rabbi Allah’a nihayetsiz hamd ü sena, Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, aile halkına ve “hangisinin atmosfer ve kudsi cazibesine girseniz bana ulaşırsınız” işaretinde bulunduğu güzide arkadaşlarına salât ü selam ediyor, gözlerimiz zuhur edecek teveccüh tayfları ufkunda, dudaklarımızı Zat’ını ta’zimle süsleyip sinelerimizin âhlarını mırıldanarak bir kere daha ellerimizi açıyoruz:

 

Ey her şeyin perçemini elinde tutan ve bütün kapıların anahtarları sadece Kendi nezdinde bulunan Yüceler Yücesi Rab! Senden, bizi masivanın bütün kayıtlarından azat etmeni ve en hayırlı kapıları biz muhtaç kullarına açmanı diliyoruz. Bu pürkusur bendelerini sadece Sana, hem de en mükemmel bir şekilde kullukta bulunmakla serfiraz kıl.. Rahmet ve inayet tecellilerinle ihtiyaçlarımızı gidererek Sen’den başka her şeyden ümidimizi kes (kes ki, aradıklarımızı sadece Senin kapında arayalım).. içimizde şeytanın ve her zaman kötülüğü emredip duran nefislerimizin taleplerine karşı bir ürperti uyar.. bizi hükmünden ve icraat-ı sübhaniyenden hoşnut, sağanak sağanak yağdırdığın lütuflarının şükrüyle gerilmiş, Zat’ını ve isimlerini yadetmekten engin bir haz duyan ve Sana kavuşmaya karşı her zaman iştiyakla dopdolu olan kullarından eyle!

 

Rabbimiz! Engin rahmetine iltica ediyor ve bizi başka değil, sadece, ulu dergahının önünde yana yakıla içini döken, yüzünü yalnızca Sana dönen, Senin emir buyurduğun yolda yürüyen ve bütün bunlarla sadece ve sadece Senin hoşnutluğunu murad eden kulların haline getirmeni istirham ediyoruz!

 

Peygamber Efendimiz’e, aile efradına ve seçkin arkadaşlarına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz…